Mini olimpijska Športna zima v Ljubljani

Objavljeno

Ob olimpijskem dogajanju, ki bo potekal v okviru Olimpijskega festivala Peking 2022, bodo tudi v ostalih slovenskih mestih potekali različni športni programi namenjeni razgibanem in športnem preživljanju prostega časa. Eden takih je Mini olimpijska športna zima, ki jo pripravlja Športna zveza Ljubljane, regijska pisarna OKS-ZŠZ, skupaj s partnerji.

V času zimskih olimpijskih iger, ki ta čas potekajo v Pekingu, se začenja tudi nova sezona spodbujanja Ljubljančank in Ljubljančanov k rednemu gibalnemu, rekreativnemu ali športnemu udejstvovanju. Program Razgibajmo Ljubljano, ki tudi letos prinaša številne brezplačne vadbene programe, celoletne akcije in rekreativne prireditve za male in velike športnike, tradicionalno odpira Športna zima.

Ta bo med 9. in 18. februarjem ponudila dejavnosti na snegu in ledu: na drsališču na Pogačarjevem trgu bodo v izbranih dneh potekale delavnice drsanja za predšolske otroke in učence ter predstavitev curlinga za odrasle, na smučarskem poligonu v Stanežičah pa delavnice teka na smučeh v klasični in prosti tehniki za odrasle in otroke.

Prijave in podrobne informacije so objavljene na www.razgibajmoljubljano.si in www.szlj.si.

Konzorcij Razgibajmo Ljubljano sestavljajo Športna zveza Ljubljane, Zveza športnih društev Krim in Zveza športnih društev Slovan, programe pa sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport.

Foto: KJŠ (razgibajmoljubljano.si)

Ostale novice